NK ESPORTS

POSTED BY machiel dijkslag February 19, 2024 in

Op 18 en 19 mei worden de Nationale Kampioenschappen esports gehouden in het Grafisch Lyceum Rotterdam. Op zaterdag 18 mei Counter Strike 2 en op zondag 19 mei Efootball.

Counter Stike 2
Maak je klaar voor een met adrenaline gevulde strijd bij het Nederlands Kampioenschap Counter Strike 2, dat op 18 mei plaatsvindt in het Grafisch Lyceum Rotterdam. Dit live toernooi, wereldwijd uitgezonden, belooft niet alleen felle competitie, maar biedt ook een toegangspoort tot esports-roem. Uitzonderlijke prestaties kunnen leiden tot scouting en mogelijk vertegenwoordiging van Nederland in het prestigieuze Wereldkampioenschap Esports in Saoedi-Arabië.

eFootball
Maak je klaar voor een opwindende strijd in het Grafisch Lyceum Rotterdam op 19 mei, wanneer het Nederlands kampioenschap eFootball plaatsvind. Het volledige evenement wordt live uitgezonden, waardoor fans van dichtbij kunnen meekijken terwijl Nederlandse gamers strijden voor glorie. De uiteindelijke winnaar zal niet alleen de nationale kroon opeisen, maar zal ook een directe doorgang veiligstellen naar het Wereldkampioenschap Esports in Saoedi-Arabië, waarmee een indrukwekkende sprong naar de wereldwijde esports-arena wordt gemaakt.